inregistrare

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul eTravel Conference. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, pauza de pranz, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program.

TAXE DE PARTICIPARE
CONFERINTA
Regular

(oferta valabila intre 30 septembrie - 24 octombrie)

140 €
DISCOUNT DE GRUP
Pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii participante la eveniment se acorda o reducere de 10%
 

* Preturile sunt exprimate in euro si nu includ TVARETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 23 septembrie 2018 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 24 septembrie - 14 octombrie 2018, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 15 octombrie 2018, taxele nu vor mai putea fi returnate.


Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16.
Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

eTravel Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator


Parteneri
Suporter gala
Cu sprijinul
Parteneri Media
Acest site utilizeaz─â fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie